Cum devii sanatos in numai 30 de zile/ ziua 3
Noutati prea mari nu sunt in cea de-a treia zi doar un meniu nou pentru tine si prietenii tai!
Incepem ziua a treia cu cele 2 pahare de apa plata de cate 200 ml luate in primele 30 minute de cand ne sculam din pat dimineata.
Incepem
pachetul deparazitar dimineata la pranz si seara ne luam pastilele din reteta (sunt foarte importante primele 20 de zile sa facem deparazitarea organismului si in a 21 –a zi sa facem detoxifierea cu sare amara).
Dupa care luam 2 cps de
L-carnitina, 1 cps de
vitamina C1000 mg.( astazi luam 5 cps de vitamina C la interval de minim 1 ora pe tot parcursul zilei), sa nu uitam nici o zi nu luam aceeasi cantitate de vitamina C1000)
Dupa minim 30 minute servim un pahar de 200 ml de suc natural de morcovi 45%, sfecla rosie 45%, telina 10% si zeama de la o lamaie (preparat in casa la storcatorul de fructe) sau 250 ml suc de legume Biota (
cumparati aici).
Pana la pranz putem consuma 2 cani de ceai amestec (va recomand menta, musetel, hibiscus, ceai verde), este o formula ce cuprinde cam tot ce avem nevoie in mod uzual de la antioxidanti pana la cresterea imunitatii)
La pranz (inainte si dupa masa luam pastilele de deparazitare) servim mazare verde cu morcovi
iata reteta zilei :
Ingrediente:
2 cepe
4 morcovi
1000gr mazare
600 ml suc de rosii
50 ml ulei cu omega 3 & 6 Vitapiu Costa d’Oro
20ml crema vegetala Gran CucinaPiper negru (dupa gust)
Suc de rosii (dupa gust)
Se pune ceapa la calit in 50 ml de ulei. Asteptam pana prinde o nuanta aurie apoi adaugam morcovii , punem capacul si ii lasam 5 minute. Dupa cele 5 minute , adaugam crema vegetala , amestecam bine pana se obtine un sos nu foarte gros si vom pune o jumatate de cana de apa , punem capacul si lasam pentru inca 5 min. Dupa scurgerea timpului adaugam mazarea si 3 lingurite de delikat, vom amesteca foarte bine si punem inca jumatate de cana de apa si o lasam sa fiarba in sos. In momentul in care mazarea si morcovii sunt suficient de bine facute , adaugam sucul de rosii , amestecam usor si vom mai astepta 5-10 minute pana ce mazarea va prinde aroma si culoare sosului.
Pofta buna !
La fiecare portie servita aruncam o lingurita rasa de
turmeric bio, o lingurita rasa de
seminte schinduf praf si o lingura
ulei de masline extravirgin, amestecam si servim cu sau fara paine (maxim 2 felii paine de secara sau integrala).
De ce am adaugat turmeric bio?
Este antioxidant puternic, intareste sistemul imunitar, regenereaza ficatul, elimina tesutul adipos, anticancerigen, antiviral, antibacterian, etc.
De ce am adaugat schinduf praf?
Ajuta la reducerea nivelului de colesterol si glucoza din sange, la mentinerea echilibrului hormonal , scade depozitarea excesiva a grasimilor in ficat, stimuleaza receptorii de testosteron, reducerea inflamatiilor mucoasei gastrice, etc.
Concluzia: “doua prafuri senzationale” pe care putem sa le folosim zilnic in alimentatie (cate o lingurita rasa pe zi schinduful si 1 lingurita/zi din turmeric) la rece adica la servirea finala in orice mancare calda pe care o servim.
ceai fenicul eco 1 plic. Odata cu ceaiul vom lua si pastilele din pachetul deparazitar.
Seara la ora 19.00 ultima masa:
Recomandarea zilei:
Cayenne Diete Shot
Reteta se face astfel:
la un pahar de 250 ml de apa plata se pun:
2 linguri de zeama de lamaie
Un varf de cutit de piper cayenne
Se amesteca si se consuma ca atare intre mese sau inainte de mese, niciodata dupa masa!
Ora 21.00 Ceaiul de seara (azi recomandam un ceai de tei) incheie a treia zi cu succes, multa vointa si abtineri.
Va continua …
Bancul zilei:
Regimul dumitale alimentar, zise doctorul, e simplu.
Cum iti place o mancare, trebuie sa renunti la ea.
Ce sunt caracatita, calamarul si crevetele? Fructe de mare.
Ce sunt vulpea, ursul, lupul si iepurele? Fructe de padure.