Cum devii sanatos in numai 30 de zile/ ziua 2
Incepem ziua a doua cu cele 2 pahare de apa plata de cate 200 ml luate in primele 30 minute de cand ne sculam din pat dimineata.( pentru cei care spun ca nu pot bea apa simpla la prima ora a diminetii atunci pacalim starea de inhibitie cu un strop de sirop de hibiscus amestecat bine in paharul cu apa, este plin de arome care sigur trezeste pofta oricui sa il bea)
Incepem
pachetul deparazitar dimineata la pranz si seara ne luam pastilele din reteta (sunt foarte importante primele 20 de zile sa facem deparazitarea organismului si in a 21 –a zi sa facem detoxifierea cu sare amara).
Dupa minim 30 minute servim un pahar de 200 ml de suc natural de morcovi 45%, sfecla rosie 45%, telina 10% si zeama de la o lamaie (preparat in casa la storcatorul de fructe) sau 250 ml suc de legume Biota
(cumparati aici).
Pana la pranz putem consuma 2 cani de ceai amestec (va recomand menta, musetel, hibiscus, ceai verde), este o formula ce cuprinde cam tot ce avem nevoie in mod uzual de la antioxidanti pana la cresterea imunitatii)
La pranz (inainte si dupa masa luam pastilele de deparazitare) servim fasole verde cu adaos de piper cayenne si schinduf (un bol de 200 ml),
iata reteta zilei :
Fasole verde 500 gr.
Ciuperci 200 gr.
Ceapa x 1 bucata
Sare (dupa gust)
Piper negru (dupa gust)
Turmeric (dupa gust)
Suc de rosii (dupa gust)
Intr-o tigaie punem ulei de masline, o ceapa potrivita tocata marunt, se lasa la inabusit, la foc mic, pana ia culoarea aurie ( se ingalbeneste putin).
Peste ceapa se arunca ciupercile taiate felii in tigaie, se amesteca circa 10 minute la foc potrivit, dupa care se pune fasolea verde cu un pahar de apa, condimentele (sare, piper, turmeric, coriandru) si se lasa circa 20 minute la foc mic.
La final punem sucul de rosii se mai lasa circa 10 minute la fiert, dupa care se stinge focul si se adauga patrunjel tocat si usturoi dupa gust.
Asezonam farfuria de fasole verde cu schinduf si putin piper cayenne.
De ce am adaugat schinduf praf?
Ajuta la reducerea nivelului de colesterol si glucoza din sange, la mentinerea echilibrului hormonal , scade depozitarea excesiva a grasimilor in ficat, stimuleaza receptorii de testosteron, reducerea inflamatiilor mucoasei gastrice, etc.
De ce am adaugat piper cayenne?
Iata cateva din proprietatile de interes ale piperului cayenne, in lume fiind renumit pentru beneficiile sale terapeutice de la curele de detoxifiere si slabit pana la tratamentele anticelulitice
Ajuta Digestia
Reduce durerea
Previne formarea cheagurilor de sange
Ofera un sprijin de detoxifiere
Adjuvant in tratamentele de cancer
Proprietati antimicotice
Trateaza psoriazis
Accelereaza metabolismul
Sursa de vitamina A
Raceala si gripa
Concluzia: “doua prafuri senzationale” pe care putem sa le folosim zilnic in alimentatie (cate o lingurita rasa pe zi schinduful si 1/4 lingurita/zi din piper cayenne) la rece adica la servirea finala in orice mancare calda pe care o servim.
Seara la ora 19.00 ultima masa:
Recomandarea zilei:
salata rucola asezonata cu morcov ras, zeama de lamaie, sare, piper negru, turmeric bio si ulei de masline extravirgin dupa gust .
Ora 21.00 Ceaiul de seara (azi recomandam un ceai de teai) incheie a doua zi cu succes, multa vointa si abtineri.
Va continua