Teoria Conspiratiei Medicale in lume
-Partea 1 Adevarul despre cancer-
Speranta de viata ar creste daca legumele ar mirosi ca si baconul (Doug Larson)
In urma cu cateva zile m-am intalnit cu un amic, doctor de profesie ce imi spune nici mai mult nici mai putin:
- Am vizionat un documentar medical si am ramas socat!
- De ce?
- Pai ce am vazut acolo daca as recomanda pacientilor as ramane fara clienti! Este exact ipoteza ta de anul trecut cand ne-ai stricat petrecerea la onomastica lui Vlad cu Teoria Conspiratiei Medicale in lume!
Sincer nu credeam nici eu sa gasesc dovezile necesare (adica stiintifice) care sa le aduc in sprijinul afirmatiei mele, asa ca am trecut imediat sa vizionez acel documentar …
Prin urmare iata-ma acum inarmat cu dovezi stiintifice sa va pot impartasi si voua Teoria Conspiratiei medicale in lume in care o sa aflati adevarul despre produsele alimentare ce ne sunt “servite” de marii procesatori corporatisti sau autohtoni si industria farmaceutica ce fabrica pe banda noi si noi produse ce “rezolva” numai efecte (nu si cauze) ale diverselor boli vechi sau noi ce mai apar pe “tabla sanatatii”. La final am sa va spun si ce trebuie sa facem ca in maxim 20 de zile sa revenim (in 75% din cazuri) la starea de sanatate normala! (Primul pas este
deparazitarea vezi link aici)
Adevarul despre cancer
Industria farmaceutica ce vinde produse exclusive pentru tratarea diverselor forme de cancer are numai in USA (cel mai mare consumator mondial) o cifra de afaceri de 1500 miliarde de dolari ( scris arata cam asa cifrele 1500.000.000.000 $)in anul 2016!
In crestere cu doar 200 de miliarde de dolari fata de anul precedent!
Deci in loc sa facem progrese in eradicarea cancerului cresc vanzarile la medicamente cu 13%!
Concluzia: aceste imbolnaviri masive a populatiei la nivel mondial cu diverse forme de cancer sunt in fapt datorate in proportie de peste 90% alimentatiei ce ne este servita de supermarketuri, magazine si piete alimentare.
Cu toate astea nu ne spune nimeni ce ne face rau si ce este bun de mancat. De ce?
Pentru ca exista o conspiratie intre marii procesatori de lactate si carne care pe motiv ca dau multi bani la buget (prin diverse taxe, in plus mai fac si sponsorizari mari catre institutii sau actiuni ale unor institutii ale statului), doresc sa nu se spuna despre produsele lor ca sunt periculoase sanatatii omului (consumate in exces sau mai mult de anumite gramaje).
Daca am stii cu precizie acest lucru atunci: am stii ca o friptura la gratar de 150gr.(in crud) este egala cu fumatul a 5 tigari !!!
Nu stiati acest lucru?
Sunt dovezi stiintifice clare dar ascunse publicului despre acest fapt!
Nu vin in sprijinul ideii ca trebuie exclusa 100% carnea sau lactatele din alimentatie dar sa nu uitam ca omul la baza este ierbivor nu carnivor! Orice produs (din carne sau lapte) poate fi consumat moderat fara sa ne imbolnaveasca de ceva anume dar trebuie sa stim care este limita …. de la cantitatea admisa si suportata de organism (orice aliment din aceste categorii produce o inflamatie pe vasele de sange care daca este este in limite este usor suportata de organism si foarte repede anihilata) pana la cantitati peste limite care produc in final diverse afectiuni grave sau foarte grave.
Stiati ca boala numita cancer ar fi trebuit sa fie eradicata inca din anul 1931! Cu toate acestea industria farmeceutica de tratarea afectiunilor oncologice a crescut exponential de atunci !!!
Iata dovada:
Premiul Nobel i-a fost acordat in anul 1931, Dr. Otto Warburg pentru descoperirea CAUZEI PRIMARE A CANCERULUI si dovedirea ca celulele canceroase sunt anaerobe si cancerul nu se poate dezvolta intr-un mediu cu oxigen maxim.
Comisia insarcinata cu decernarea premiului Nobel s-a asteptat ca medicina sa beneficieze de pe urma descoperirilor vitale despre cancer ale doctorului Otto Warburg. Din pacate, a intervenit politica si cancerul nu a mai fost indepartat.
Dr. Warburg a descoperit si a declarat ca principala si cauza numarul unu a cancerului este cantitatea prea mica de oxigen care ajunge in celula (hipoxie).
Odata ce o celula devine canceroasa, ea nu mai poate reveni la normal, trebuie distrusa.
Descoperirea doctorului Warburg a fost verificata de nenumarate ori, atat prin transformarea unor celule normale in celule canceroase cat si prin demonstrarea faptului ca aceasta maladie nu se dezvolta in zone foarte bine oxigenate.
Apare firesc intrebarea: de ce din anul 1931 si pana acum nu s-a gasit leacul pentru cancer?
"Leacul" a existat tot timpul dar nimeni (din cei care cunosteau) nu a vrut sa se afle!
Si atunci daca tigarile au poze cu oameni mancati de cancer, carnea si produsele lactate de ce nu au etichete de avertizare: pericol de cancer daca mananci mai mult de 100gr. pe zi sau la iaurtul de 100 gr.: a se consuma max 50gr./zi mai mult numai cu avizul medicului de familie!sau la pachetul de crenwursti: a se consuma doar 1 bucata/zi- atentie la de la 2 bucati riscati iritatii de colon!
Există lucruri care ştim că sunt imposibil de realizat, până când vine cineva care nu ştie acest lucru şi le realizează.” – Albert Einstein
Cum ne ferim de cancer ?
Iata masurile corecte dovedite stiintific (ce nu ne face rau nici nu ne poate imbolnavii )
…………………….va continua
..................................................................................................................
Bancul zilei
Un bolnav de cancer se duce la medic. Medicul îi prescrie băi de nămol.
– Dom’ doctor, da’ eu n-am reumatism, ci cancer.
– Păi, tocmai de-aia ţi-am prescris băi de nămol. De pe acum trebuie să începi să te obişnuieşti cu pământul…