Cum scadem trigliceridele si colesterolul?
Un subiect la ordinea zilei mai ales datorita saormeriilor si in general al fast food-urilor care au luat o amploare mare peste tot in lume.
Dar incet incet lumea se trezeste la realitate si va revenii in cele din urma la o alimentatie sanatoasa probabil peste 2-300 de ani.
Pentru ca este mai usor sa iti faci rau decat bine mai avem pana cand vom manca hamburgeri "sanatosi"!
Pana atunci sa trecem la subiectul zilei si asa cum deja v-am obisnuit cu ajutorul intrebarilor directe voi incerca sa raspund la intrebarea cum scadem trigliceridele si colesterolul ? 2 factori atat de daunatori organismului si care din pacate cresterea are o finalitate dramatica stop cardio respirator mai pe inteles inima face "poc" si inceteaza a mai bate, daca acest lucru se intampla la 100 de ani nu se mai supara nimeni (ca nu mai are cine ... toate rudele sunt in pamant !) dar daca acest lucru se intampla la 40 de ani atunci nu e bine deloc!
Tratamentul preluat de la un naturopat american cu multe recomandari cauzistice prezentate publicului larg, m-a facut pe mine si apropiatii mei afectati de aceasta maladie fatala (cresterea trigliceridelor si colesterolului) sa testam cu succes acest tratament pe care v-il recomand si voua:
Fenugreek (schinduf) + L-cysteine + alimente specifice.
Ca rezultate pot sa spun ca dupa o luna de tratament plecand de Trigliceride 1420 , Colesterol VLDL (calculat) 320 ......... am ajuns la Trigliceride 200, Colesterol VLDL (calculat) 42 .
Dupa a a doua luna am ajuns la Trigliceride 142 , Colesterol VLDL (calculat) 28. Si alti "pacienti" au avut valori de scadere asemanatoare asa ca trebuie sa confirm rezultatele foarte bune ale acestui tratament pe care am sa il expun mai jos.
Nu uitati recomandarile prezentate aici sunt atent analizate si fac recomandari din categoria foarte bune decat a acelora care au dovedid un procent ridicat de reusita ( dupa cum stiti ceva sa fie valabil 100% pentru fiecare om inca nu exista)
Ce beneficii are consumul de schinduf (fenugreek)?
Avand ca baza reglarea echilibrului hormonal iata cele mai importante 7 beneficii ale schinduf (fenugreek):
Schinduf incetineste absorbtia de zaharuri in stomac si stimuleaza productia de insulina
Regleaza problemele digestive si scade nivelul colesterolului si al trigliceridelor
Reduce inflamatia in interiorul corpului
Creste libidoul masculin
La femei ajuta la cresterea lactatiei
Scade inflamația din afara corpului
Imbunatateste performanta sportiva
De ce cantitate zilnica avem nevoie pentru un tratament cu schinduf (fenugreek)?
Doza optima de atac este intre 3,5 - 4,0 gr.(3500-4000mg), in cazurile in care avem trigliceridele marite si colesterolul mare atunci timp de o luna de zile luam doza de atac.
Dupa prima luna putem trece la doza de intretine de 2,5 gr. recomandata a se lua mai ales in cazul diabeticilor (resusciteaza pancreasul), iar pentru cei care au o dieta foarte buna atunci se poate reduce doza la 1,25 gr/zi
Ce este L-cysteina ?
L-cisteina este utilizata terapeutic si nutritional pentru a imbunatati sanatatea oamenilor.
Este o pastila pe baza de glutation , care a fost supranumit "mama tuturor antioxidantilor." Glutationul este o molecula simpla produsa in mod natural de organismul uman, in orice moment. Acesta este alcatuit din trei blocuri de proteine sau aminoacizi – cisteina, glicina si glutamina
L-cisteina, este de asemenea , cunoscuta sub numele de N-acetil-L-cisteina (NAC), este apreciata pentru abilitatea sa de a creste nivelul glutationul in corp, ceea ce este extrem de important pentru functia pulmonara, functia cerebrala si de detoxifiere a ficatului.
Din cauza ca o serie de conditii de viata diminueaza nivelul de glutation, aveti nevoie de L-cisteina obligatoriu pentru a face fata protejarii creierului si tesutului uman.
L-cisteina este de asemenea apreciata pentru abilitatea sa de a rupe mucus, facand astfel mai usor sa tusim cu flegma , care este cauzata de afectiuni respiratorii si pulmonare. In plus, L-cisteina este implicata in reglarea nivelului de glutamat, influentand neuronii din sistemul nervos central.
Pe scurt, avem nevoie de L-cisteină , in scopul de a combate in mod corespunzator stresul si conditiile care afecteaza creierul si oxidarea pamanilor.
L-cisteina este facuta in cantitati mici , de organismul uman, si puteti obtine , de asemenea , L-cisteina din alimente bogate in proteine si suplimente.
Pentru o dozare foarte buna va recomand o singura capsula de 500mg/zi de L-cisteina, complementata cu un consum de alimente bogate in glutation.
Din ce alimente organismul uman poate extrage si produce l-cisteina ?
Iata din ce alimente isi poate lua portia zilnica de glutation organismul uman:
Turmeric
Broccoli
Varza de Bruxelles
Varza
Conopida
Avocado
Piersici
Pepene verde
Scortisoara
Nucsoara
Rosii
Mazare
Usturoi
Ceapa
Ardei gras
Cat de benefica este L-cysteina ?
Cercetatorii cred ca longevitatea glutationul este atat de esentiala pentru sanatatea ta deoarece nivelul acestui antioxidant in celulele poati fi un predictor pentru cat timp vei trai!
L-cisteina ajuta organismul la detoxifierea de toxine si substante chimice periculoase, ca exemplu este stiut pentru medici pentru a da NAC (N-acetil-L-cisteina) intravenos persoanelor care au luat o supradoză de paracetamol , cu scopul de a preveni sau a reduce daunele la ficat si rinichi.