Schinduf
Schinduf macinat - ajuta la reducerea nivelului de colesterol si glucoza din sange, la mentinerea echilibrului hormonal (cate 2 lingurite rase pe zi) si la cresterea sanilor in mod natural (3 lingurite pe zi impreuna cu tinctura de marar )
Ce contine schinduf-ul?
Semintele contin o cantitate mare de substante proteice, grasimi, fitosteroli, taninuri, cumarine. Vitamine: retinol, niacina, acid ascorbic si piridoxina. Minerale: fier, zinc si potasiu.
Cum se consuma schinduf?
Este folosit pentru condimentarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si branzeturi. Este folosit des in bucataria Ayurvedica si are un gust usor amar si picant.
in tratamente naturiste se consuma 2-3 lingurite rase pe zi adaugat in mancare sau ceai
100% natural, fara aditivi sau conservanti
Ajuta la reducerea nivelului de colesterol si glucoza din sange si la mentinerea echilibrului hormonal.
Schinduf-ul contribuie la:
-reducerea sintezei si absorbției intestinale a colesterolului
-reducerea nivelului glucozei in sange
-stimuleaza secretia de insulina, imbunatateste sensibilitatea celulara la insulina si reduce absorbtia glucidelor la nivel intestinal
-reducerea inflamatiilor mucoasei gastrice, regurgitatiilor, senzatiei de arsura la nivelul pieptului, la reducerea leziunilor si sustinerea functiilor ficatului in:
-consumul excesiv de alcool: imbunatateste nivelul de glicogen hepatic, sursa de energie celulara in organism
-depozitare excesiva a grasimilor in ficat
-stimularea lactatiei, reducerea manifestarilor menopauzei si a ciclului menstrual (efect similar estrogenic)
-cresterea libidoului si a potentei masculine: stimuleaza receptorii de testosteron
-eliminarea secretiilor bronsice: fluidifica si dizolva mucusul acumulat
Mod de ambalare schinduf: punga 100 gr.
Producator schinduf: Solaris