X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X

Cafea cu canabis canabissimo coffe

Cafea cu canabis canabissimo coffe

Cafea cu canabis canabissimo coffe

Nu sunt opinii despre acest produs. Spune-ți opinia
COD: Cafea cu canabis canabissimo coffe
INDISPONIBIL
Cantitate
Cafea cu canabis Cannabissimo coffee este recomandata pentru colesterol, diabet, sistem imunitar, sistem nervos, dieta vegetariana, probleme cardiovasculare, echilibru hormonal, pastreaza PH piele, antiinflamator, antiartric
Cafea cu canabis Cannabissimo coffee datorită calitatilor sale,  pe  langa faptul ca este  o cafea de calitate,
este recomandata  a fi bauta in urmatoarele situaţii:
1.Colesterol peste medie;
2.Diabet;
3.Sistem imunitar şi convalescenţa;
4.Mentinerea sanatatii sistemului nervos;
5.Dieta vegetariana;
6.Probleme cardiovasculare
7. Mentinerea echilibrului hormonal
8. Pastreaza un PH echilibrat al pielii
9. Antiinflamator / antiartric

Despre Cafea cu canabis Cannabissimo Coffee
Nu contine conservanti, arome artificiale, zahar.
Aprobata pentru consumul veganilor / vegetarienilor.

Producator cafea cu canabis: GVM I.E. Italia
GVM I.E. s-a infiintat in 18 iunie 2002, in Teramo Italia. Fitness Caffe este marca internationala inregistrata si are si un brevet industrial international. Se folosesc numai ingrediente naturale. Productia incepe cu o atenta selectie a boabelor de cafea naturala, a plantelor medicinale si condimentelor.
Imediat ce apare cafeaua verde, este culeasa si apoi stocata cateva saptamani la temperatura si umiditate constanta. Apoi, ingredientele sunt amestecate si prajite lent cu echipamente moderne ce permit pastrarea gustului si aromei originale a cafelei.
O atentie deosebita se acorda granulometriei si umiditatii fiecarui ingredient, pentru a obtine cel mai bun rezultat. Cafeaua bio este ambalata imediat in pungi speciale cu trei straturi de aluminiu, ceea ce permite ca termenul de valabilitate sa fie de doi ani.
Comanda online o cafea medicinala cu canabis! Cafea naturala fara aditivi artificiali, fara coloranti artificiali, fara arome artificiale, fara conservanti, fara adaos de zahar, fara organisme modificate genetic.
Este o Cafea terapeutica apreciata de mii de persoane de pe 5 continente, ca fiind Cea mai buna cafea a momentului .
Acum, iubitorii de cafea se pot bucura de Cafea cu canabis (Cannabissimo Coffee) si proprietatile uimitoare si sanatoase ale semintelor de canepa, aducand un gust  inconfundabil si aroma cafelei premium prajite in stil italian.
Cunoscuta sub brandul  Fitness Coffee®, oferim acum la fanii nostri dragi ultima creație: Cannabissimo Coffee ™.
Studii si cercetari timp de 8 luni au permis sa obtinem un produs inovator și sănătos pentru toți iubitorii de cafea, cu mai multe proprietăți
incontestabile și de vindecare ale proteinelor din semintele de canepa (Cannabis sativa) .
Nici un alt ingredient proteic nu contine atat de multi aminoacizi esențiali care ajută in apararea corpului nostru prin cresterea imunitatii.
Cannabissimo cafea ™ (Cafea cu canabis) cum este scris pe etichetă , este 100% naturala si legala. Conținutul său de THC este irelevantă
 în conformitate cu legislația europeană, dupa cum arata certificarile producatorului.
Canabisul are doua ingrediente active: thc si cbd (canabidiol), amandouă canabioide. Creierul fabrică propriul canabioid,
anandamida, despre care se crede că e implicat în senzaţia de durere, în memorie şi în sistemul imunitar. Raţia thc-cbd
determină tipul şi puterea efectului. Ca şi cu vinurile stilate, speciile distincte de canabis dau aromă şi high diferit.
Cafea cu canabis (Cannabissimo Coffee)
sugestii de consum:
Aportul zilnic:
1 - 3 cesti de cafea (cu mic dejun dimineata si dupa masa de pranz)

Metode de preparare a cafelei  Cannabissimo Coffee 5 variante recomandate:
Mod de preparare cafea cu canabis la Filtru
Este metoda cea mai folosita in Brazilia. Pulberea de cafea este plasata intr-un con de hartie sau intr-un filtru din plastic si peste ea se toarna apa fierbinte, la o temperatura cat mai apropiata punctului de fierbere. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, la inceputul procesului se toarna o mica cantitate de apa, suficienta sa umezeasca pulberea si in felul acesta sa accelereze procesul de eliberare a uleiurilor aromatice.
Se asteapta apoi cateva secunde pana se toarna restul de apa. Cafeaua este filtrata direct intr-un vas preincalzit si cafeaua este gata sa fie servita. Proportia adecvata este de aproximativ o lingura de supa (7 g) pentru fiecare 140 ml de apa. Astazi exista masinile automate de facut cafea care executa programul in mod automat iar rezultanta este de obicei o ceasca de cafea buna. Vechile filtre textile, folosite inainte de inventarea celor din hartie sunt inca uneori folosite si isi au sustinatorii lor infocati.

Mod de preparare cafea cu canabis la  French pot (plunger)
Aceasta metoda permite extragerea celor mai multe din aromele cafelei. Se masoara cafea macinata grosier si se pune intr-o "cafetiera".
Se adauga apa fierbinte si se agita. Se opareste timp de 3-5 minute dupa care se apasa plonjorul pentru a se separa boabele de cafea de infuzia de cafea.

Mod de preparare cafea cu canabis la  Moka espresso
Creatorul acestui instrument de facut cafea este o societate italiana, numita Bialetti. Apa rece este plasata in compartimentul de jos al aparatului si prin fierbere se ridica printr-un tub central pentru a se varsa peste pulberea de cafea, trece apoi prin filtru, ajunge in compartimentul superior de unde este gata de a fi servita. Aceasta metoda, cunoscuta drept filtrare, este foarte raspandita in Europa, iar rezultatul este  foarte apropiat de espresso.

Mod de preparare cafea cu canabis la  Espresso
Aceasta metoda a fost inventata in Italia si a devenit cu timpul un proces foarte raspandit. Masina pentru espresso sau E.S.E . forteaza apa fierbinte sa treaca prin cafeaua macinata si compactata iar bautura este turnata direct in ceasca. Crema de culoarea caramelei ce se formeaza la suprafata acestei cafele este principala caracteristica, indicand un bun espresso. Caracteristica speciala a procesului espresso se datoreaza faptului ca procesul este foarte rapid – sub 30 secunde pentru o extractie buna – iar cafeaua contine cu 18% mai putina cofeina decat in cea obtinuta prin alte mijloace.

Mod de preparare cafea cu canabis la  Cafeaua araba sau turceasca
Desi obiceiul de a bea cafea s-a raspandit din Arabia spre restul lumii, acelasi drum spre producerea ei nu este valabil. Exista o
diferenta fundamentala intre metoda araba si alte metode. Arabii isi fierb, in mod traditional, de trei ori cafeaua si o servesc fara a fi filtrata.
Procesul de fierbere duce la disparitia aromelor mai delicate, pastrand doar gustul pregnant. Cafeaua arabeasca sau turceasca se pregateste intr-un vas mic din cupru, cu coada lunga, denumit ibric. La o ceasca de apa se adauga doua lingurite de cafea macinata mare iar amestecul se fierbe. Ibricul se ia de pe foc cand incepe sa fiarba, de obicei procesul se repeta de trei ori, dupa care se toarna in cesti si se bea.
Se mai adauga si seminte de nucsoara pentru mai multa savoare
 
Adauga la favorite  
Categorii: Cafea;

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp